Join TodayResults 1 to 7 of 7

Thread: Dreambox 500s problem

A din ndokush te ma rregulloj problemin me Dreamboxin tim Ky eshte errori ne "dramup..." kur ja bej connect aty

 1. #1
  speedoflight's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  7

  Lightbulb Dreambox 500s problem


  A din ndokush te ma rregulloj problemin me Dreamboxin tim

  Ky eshte errori ne "dramup..." kur ja bej connect aty ne com port1"

  "initiating flash loading upload". dhe rri keshtu...

  dreamboxin e lidhi permes kabllit RS232 me com1 te PC-se.

  Nese din dikush te me ndihmoje si ta beje flash te ri, ne ndonje menyre

  thanks
  Speedoflight

 2. #2
  speedoflight's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  7
  Hello, a ka njeri te gjalle ketu a jo, a din dikush ku mundem me e dergu me e rregullu kete Dreambox 500s

 3. #3
  xoninet's Avatar
  Join Date
  Mar 2013
  Posts
  724
  A fillon fllashimi apo nuk fillon fare , nese nuk fillon ne start duhet ti besh JTAG dm TU KA PRISH BOOTI

 4. #4
  speedoflight's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  7
  Xoninet , thanks per reply,

  Flashi nuk fillon fare... Nese e lidhi resiverin me TV ai bootirat del ne ekran ajo Gemini 4.70 me logo blla blla, dhe restartohet, perseri njejte...

  Ke ndonje ide,

  Flm qe u pergjigjje

 5. #5
  Alban2's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  2

  Pershendetje

  A mundem me be flash dreamboxin me kabell njeren ane RS232 dhe tjetren ane LAN faleminderit!!

 6. #6
  Alban2's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  2
  Provo qe ti gjuash nje backup me dreamboxTools si ne vijim:
  1. open DreamBoxTools1.2
  2.goto flash wizard
  3.configurations and untitlies
  4. install or remove a firmware in multibot
  5. image backup goto your back up
  6. install firmware
  7. qose backlupp and go flash image
  8.go to configurations and untitilies pres smartTelnet
  9 write reboot
  enjoy..

 7. #7
  Montezuma's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  13

  Quote Originally Posted by speedoflight View Post
  A din ndokush te ma rregulloj problemin me Dreamboxin tim

  Ky eshte errori ne "dramup..." kur ja bej connect aty ne com port1"

  "initiating flash loading upload". dhe rri keshtu...

  dreamboxin e lidhi permes kabllit RS232 me com1 te PC-se.

  Nese din dikush te me ndihmoje si ta beje flash te ri, ne ndonje menyre

  thanks
  Speedoflight
  Shiko vella nderroje njehere DREAMUP-in sepse edhe mua keshtu ma beri njehere me Dreamup, por pasta shkarkova Dreamup 3.5 dhe me mbaroi pune, ose me mire shkrako Dreamup direkt nga DREAMEDIA.DE dhe te punon


 

Similar Threads

 1. [Tutorial] How To Setup 2 Dreambox For Cardsharing In Lan Or Wan
  By cstalking in forum CardSharing Tutorials
  Replies: 11
  Last Post: 01-19-2017, 10:32 AM
 2. Dreambox Settings by jprekpa2
  By xoninet in forum Dreambox Settings
  Replies: 7
  Last Post: 05-13-2014, 06:38 PM
 3. Dreambox - image, firm, soft, etj.
  By xoninet in forum Albanian / Shqip
  Replies: 3
  Last Post: 09-15-2013, 06:29 PM
 4. Flash update problem
  By speedoflight in forum DM 500s
  Replies: 2
  Last Post: 04-08-2013, 12:49 PM

Visitors found this page by searching for:

dreambox shqip

dreambox 500s probems

fllashimi dreambox

forum shqip dreambox 500 s

si te rregulloj nje dreambox 500s

fllashimi i dreambox

dreambox 500s

si te rregulloj dreambox

si te rregolloj dremboxTags for this Thread